Konto
Når det gjelder administrasjon av egen konto, behandles alle brukere som vanlige brukere —Site Admins og Template Users får ingen ekstra tillatelser. Det finnes imidlertid begrensninger på hvilke handlinger vanlige brukere kan utføre, avhengig av hvordan de autentiserer seg.
Innstillinger
Git Bridge-integrasjonen er kun tilgjengelig i Server Pro. Se Server Pro vs. Community Edition for mer informasjon.
Dine økter
Prosjektoversikt
Når det gjelder prosjektoversikten, behandles alle brukere som vanlige brukere — Site Admins og Template users får ingen ekstra tillatelser.Prosjektadministrasjon og samarbeid
Organisere og finne prosjekter
Kontohandlinger og navigasjon
Editor-IDE
I Overleafs editor-IDE kan du ha én av følgende roller:Project Owner, Editor, Reviewer, Viewer, Site Administrator eller Template User.
Server Pro og Community Edition støtter anonym skrivebeskyttet tilgang og lese- og skrivetilgang til prosjekter.For mer informasjon om dette, se miljøvariablene
OVERLEAF_ALLOW_PUBLIC_ACCESS og OVERLEAF_ALLOW_ANONYMOUS_READ_AND_WRITE_SHARING her.Tekstoperasjoner
Deling
Prosjekt- og filoperasjoner
Samarbeid
Kommentering og sporing av endringer i sanntid er kun tilgjengelig i Server Pro. Se Server Pro vs. Community Edition for mer informasjon.Chatfunksjonen i prosjektet kan deaktiveres ved å sette
OVERLEAF_DISABLE_CHAT=true. Se avsnittet Miljøvariabler for mer informasjon om hvordan du tilpasser distribusjonen din.Historikk
Integrasjoner
Git Bridge-integrasjonen er kun tilgjengelig i Server Pro. Se Server Pro vs. Community Edition for mer informasjon.
Administrere maler
Rollen
Template User er spesifikk for Server Pro. For mer informasjon om administrasjon av maler, se avsnittet Maler.Malgalleri
Rollen
Template User er spesifikk for Server Pro og er ikke tilgjengelig i Community Edition. For mer informasjon om administrasjon av maler, se avsnittet Maler.Administrasjonspanel
Administrere nettstedet
Systemmeldinger
Åpne/lukke editoren
Administrere brukere
Administrasjonsportalen i Community Edition støtter kun registrering av brukere. Full brukeradministrasjon er kun tilgjengelig i Server Pro. Se Server Pro vs. Community Edition for mer informasjon.
Manage Users -> Users -> User -> User Info
Manage Users -> Users -> User -> Projects
Manage Users -> Users -> User -> Project -> Project Info
Manage Users -> Users -> User -> Project -> Deleted Docs
Manage Users -> Users -> User -> Project -> Audit Log
Manage Users -> Users -> User -> Deleted Projects
Manage Users -> Users -> User -> Audit Log
Manage Users -> Users -> User -> Sessions
Lisensbruk

