Konto
När det gäller hantering av det egna kontot behandlas alla användare som vanliga användare –Site Admins och Template Users får inga ytterligare behörigheter. Det finns dock begränsningar för vilka åtgärder vanliga användare kan utföra beroende på hur de autentiserar sig.
Inställningar
Git Bridge-integrationen är endast tillgänglig i Server Pro. Se Server Pro jämfört med Community Edition för mer information.
Dina sessioner
Projektöversikt
När det gäller projektöversikten behandlas alla användare som vanliga användare – webbplatsadministratörer och mallanvändare får inga ytterligare behörigheter.Projekthantering och samarbete
Organisera och hitta projekt
Kontoåtgärder och navigering
Redigerarens IDE
I Overleafs redigerar-IDE kan du ha en av följande roller:Project Owner, Editor, Reviewer, Viewer, Site Administrator eller Template User.
I Server Pro och Community Edition finns stöd för att ge anonym skrivskyddad åtkomst och anonym läs- och skrivåtkomst till projekt.Mer information finns i beskrivningen av miljövariablerna
OVERLEAF_ALLOW_PUBLIC_ACCESS och OVERLEAF_ALLOW_ANONYMOUS_READ_AND_WRITE_SHARING här.Textoperationer
Delning
Projekt- och filoperationer
Samarbete
Kommentarer och spårade ändringar i realtid är endast tillgängliga i Server Pro. Se Server Pro jämfört med Community Edition för mer information.Chattfunktionen i projekt kan inaktiveras genom att ange
OVERLEAF_DISABLE_CHAT=true. Se avsnittet Miljövariabler för mer information om hur du anpassar din driftsättning.Historik
Integrationer
Git Bridge-integrationen är endast tillgänglig i Server Pro. Se Server Pro jämfört med Community Edition för mer information.
Hantera mallar
Rollen
Template User är specifik för Server Pro. Mer information om hur du hanterar mallar finns i avsnittet Mallar.Mallgalleri
Rollen
Template User är specifik för Server Pro och är inte tillgänglig i Community Edition. Mer information om hur du hanterar mallar finns i avsnittet Mallar.Adminpanel
Hantera webbplatsen
Systemmeddelanden
Öppna/stäng redigeraren
Hantera användare
Adminportalen i Community Edition stöder endast registrering av användare. Fullständig användarhantering är endast tillgänglig i Server Pro. Se Server Pro jämfört med Community Edition för mer information.
Hantera användare -> Användare -> Användare -> Användarinformation
Hantera användare -> Användare -> Användare -> Projekt
Hantera användare -> Användare -> Användare -> Projekt -> Projektinformation
Hantera användare -> Användare -> Användare -> Projekt -> Borttagna dokument
Hantera användare -> Användare -> Användare -> Projekt -> Granskningslogg
Hantera användare -> Användare -> Användare -> Borttagna projekt
Hantera användare -> Användare -> Användare -> Granskningslogg
Hantera användare -> Användare -> Användare -> Sessioner
Licensanvändning

